Turun curlingliiga

Curling Club Loimaan joukkue hopealle Turun curlingliigassa. Turun paikallissarja on kehittynyt viime vuosina isoin harppauksin. Joukkueita sarjassa mukana kevätkaudella oli 27. Sarja aloitettiin syksyllä kahdella sarjatasolla. Kevätkaudeksi sarjat jaettiin kolmeen ja muutama uusi joukkue tuli lisääkin.

Loimaan on ollut seuran joukkueella mukana monet vuodet ja kovimmat joukkueet ollaan oltu haastamassa mitalipeissä vuodesta toiseen. Syksyllä sijoituttiin runkosarjassa neljänneksi kymmenen pelatun runkosarjapelin jälkeen, jolla saavutettiin mestaruussarjapaikka kevätkaudeksi. Kevätkausi oltiin hyvässä iskussa voittaen runkosarja saldolla 7 voittoa yksi tappio. Neljä parasta pelasi vielä mitalipelit. Loimaa oli vahva välierissä voittaen Järvisen joukkueen luvuin 8-1. Näin oltiin vahva suosikki myös finaalissa. Mestaruuspelissä kuitenkin oli vaikeuksia oikeiden voimien kanssa ja pelistä tuli vaikea. Neljännen pään jälkeen peli oli vielä tasan 3-3, mutta vieläkään ei löytynyt iskua vastustajan hyviin heittoihin. Varastus viidennessä päässä ei onnistunut, kun vastustaja onnistui hienosti viimeisellä hakkipoistolla ja onnistui ottamaan peräti neljä pistettä. Viimeisessä päässä ei neljää pystytty ottamaan enää kiinni, joten kokeneelle Copper Stonesin joukkueelle meni liigan voitto.

Turun liigan taso on kehittynyt ehkä jo Suomen kovatasoisemmaksi. Sarjassa pelasi niin tuoreita seniori SM voittajia, kuin SM-mestaruussarjapelaajia puolen mestaruussarjaa. Sarjan voittanut Copper Stones oli yhtä pelaajaa vaille sekajoukkuiden tuore SM-Pronssimitalijoukkue.

Loimaan Seuran Hopeajoukkueessa pelasi kauden aikana, Eki Mäkeläinen, Eino Merta, Rami ja Timo Matarmaa, Timo Vesamo, Antti Kärkkäinen ja kipparina Mika Matarmaa.

Keskiviikkovuoro kesätauolle

Huru-ukko ryhmän keskiviikkovuoro on jäänyt kesätauolle. Kiitos kuluneesta kaudesta. Syksyllä jatketaan taas. Tervetuloa silloin myös uudet pelaajat mukaan leppoisaan pelaajaryhmään.

Loimaan Seudun paikallissarja päätökseen.

Team Vesamo 2024 voittaja. He onnistui voittamaan kaikki kuusi peliä. Toiseksi nousi hyvän finaaliturnauspäivän pelannut Ekin kipparoima Kivipyydys. Kolmas sija Hirvikosken joukkueelle. Kiitos kaikille pelaajille kuluneesta kaudesta!

Loimaan seudun paikallissarjan finaali sunnuntaina 24.3.

Sarja huipentuu sunnuntaina. Ensimmäisessä pelissä kohdataan joukkue, jota ei ole vielä kohdattu. Viimeisessä pelissä pelataan viereisellä sijalla olevaa joukkuetta vastaan ja pelitulos lisää edelleen sarjapisteitä. Sarjan voittaa joukkue, jolla on eniten sarjapisteitä. Jos pisteet ovat tasan ratkaisee keskinäiset pelit, tai tarvittaessa voitettujen päiden määrä.

Hyviä pelejä kaikille joukkueille!

Curlingin SM -sarja

Curlingin Suomen Mestaruus Joensuuhun Hännisen joukkueelle. 8.-10.3.2024 pelattiin viimeinen ja ratkaiseva turnaus Joensuussa. Hopea meni Hyvinkäälle Kuosmasen joukkueelle ja pronssi Helsinkiin Pölläsen joukkueelle. Loimaa/Harjavallan Matarmaan joukkue sijoittui kuudenneksi, turkulaisten Lehtisen ja Äikiän joukkueiden jälkeen. Tarkemmat tiedot www.curling.fi

Loimaan paikallissarja

Toinen turnaus toi sarjataulukkoon hajontaa, kun Vesamo ja Hirvikoski voittivat molemmat pelit ja taas sarjataulukon häntäpään joukkueet hävisivät molemmat. Panosta jäi silti viimeiseen turnaukseen siellä kohdataan joukkue, mitä ei ole vielä kaudella kohdattu. Viimeisessä pelissä kohdataan sarjataulukossa sijoittunut viereinen joukkue. Tämä viimeinen turnaus pelataan 24. maaliskuuta.

Curlinkausi on taas alkanut

Keskiviikkoisin klo 10-12 on varttuneemman väen pelailuvuoro jäähallissa jonne kaikki on tervetulleita. Kausi on aluillaan ja toivotamme tervetulleeksi mukaan myös lajista kiinnostuneet kokeilijat.

Puulaakisarja käynnistyy myös loppuvuonna, joten joukkueiden kokoaminen voi laittaa vireille.

CC Loimaa edustettuna SM -sarjassa kaudella 2023-24

21.-22.10.2023 Kangasniemellä pelattiin Mestaruussarjakarsinnat. Karsinnat aloittaa SM-sarjakauden, jossa täytetään yksi paikka ja lisäksi mahdollisesti sarjapaikasta luopuvan paikka.  Tänä vuonna jaossa oli kaksi sarjapaikkaa Curlingin SM- sarjaan. Loimaan ja Harjavallan yhteisjoukkue team Matarmaa oli myös tavoittelemassa Suomen kuuden parhaan joukkueen kesken pelattavaan liigaan.

Karsintoihin lähdettiin uudistuneella joukkueella, ilman liikoja odotuksia parin välivuoden jälkeen. Pelit lähti alusta asti kulkemaan toivotulla rutiinilla ja tulosta tuli peli toisensa jälkeen. Lopulta karsinnat pelattiin läpi tappioitta ja näin saavutettiin sarjapaikka ensimmäisenä karsijana Suomen mestaruussarjaan. Joukkueessa pelasi Markku Olshin, Timo Matarmaa, Tapani Härkälä ja Mika Matarmaa.

 

Loimaan seuran joukkue hopealle Turun liigassa!

Kauden 2022-23 aikana Turussa pelattiin paikallissarjaa kahdella sarjatasolla. Mestaruussarjassa pelasi 11 joukkuetta, jossa mukana myös Loimaan seuran joukkue. Runkosarjassa saavutettiin seitsemän voittoa, jolla irtosi paikka mitalipeleihin. Välierissä kukistettiin runkosarjan voittaja. Finaalissa Loimaa sai vastaan erittäin tasokasta peliä pelanneen paikallisen CC Kika:n joukkueen, jonka heittoihin ei täällä kertaa pystytty vastaamaan. Näin Loimaan oli tyydyttävä sarjan kakkostilaan.

CC Loimaan joukkueessa pelasi Timo, Rami ja Mika Matarmaa, Eki Mäkeläinen sekä kauden muissa peleissä myös Eino Merta, Antti Kärkkäinen ja Timo Vesamo.

Napaketut voitti Loimaan seudun curlingsarjan!

26.3.2023 pelattiin paikallissarjan viimeinen turnaus. Napaketut voitti välieräpelin Vesamoja vastataan ja jatkoi samalla rutiinilla finaaliin, jossa se riitti myös koko sarjan voittoon. Finaalissa Napakettuja vastaan välieristä selviytynyt PiisamiBlues antoi kelpo vastuksen, mutta Napaketut oli huolellisempi ja pelasi useamman vuoden jälkeen sarjan voittajaksi. Vesamot pelasi pronssipelin paremmin ja sijoittui sarjassa kolmannelle sijalle.

Seuran kevätkokous 25.5.2023

Curling Club Loimaan sääntömääräinen kevätkokous pidetään Ravintola Atassa torstaina 25. toukokuuta klo 17.30.  Tervetuloa kaikki mukaan juttelemaan seuran toiminnasta.

Kevätturnaus Hiittenharjun curlinghallissa

CC Loimaa järjestää yhdessä Hiittenharjun Curlinghallin kanssa viiden joukkueen kutsuturnauksen maaliskuun toisena viikonloppuna. joukkueet pelaavat neljä kahdeksan pään peliä, lisäksi lauantai-illalle järjestetään oheisohjelmaa. Osallistuvat joukkueet: Alavus/Jokela, Espoo/Kauste, Hyvinkää/Kalmari, Loimaa/Matarmaa ja Loimaa/Mäkeläinen.

Pieksämäen Yöturnauksesta hopeaa!

Marraskuun 19. pelattiin Pieksämäellä Yöturnaus. Turnaus oli kestävyys turnaus, jossa pelattiin kuusi peliä 13 tunnin aikana. Joukkueita oli kisaamassa yhteensä kahdeksan. Ensin pelattiin viisi runkosarjan peliä, joista kaksi parasta joukkuetta selviytyi kello 23 pelattavaan finaaliin, jossa Mika Matarmaan kipparoima joukkue kohtasi Oiva Mannisen joukkueen. Finaalipelissä taisteltiin turnauksen voitosta, mutta myös väsymys oli vastuksena. Loimaa pääsi hivenen viemään peliä, mutta viimeiseen päähän mentäessä peli oli tasan. Peli päättyi viimeisen ratsuheiton epäonnistumiseen ja näin Loimaan oli tyydyttävä kakkossijaan.  Joukkueessa pelasivat; Antti Kärkkäinen, Pertti Pihtilä ja Rami ja Mika Matarmaa.

Loimaa Blues hopealle Turun Liigassa

Turun curlingliigan 2020-21 finaalipelit pelattiin 6.11.2022 Turun curlinghallissa. Välierissä kohtasivat Loimaa Blues ja Kyröläiset sekä CC KiKa ja Lakeuden Lakaisijat. Tiukkojen pelien jälkeen finaaliin selvisivät Loimaa Blues ja CC KiKa. Finaali ratkesi viimeiseen päähän, jonka CC KiKa voitti varastuksella. Lopputulos 6-4. Pronssiottelussa Lakeuden Lakaisijat voitti Kyröläiset 5-2.

Loimaan Seudun Curlingsarja

Loimaan Seudun Curlingsarja

Kerää joukkue ja ilmoittaudu talven aikana Loimaan jäähallissa pelattavaan curlingsarjaan. Sarja pelataan turnausmuotoisesti sunnuntaisin kerran kuussa joulu-huhtikuun välisenä aikana. Pelejä tulee kauden aikana kahdeksan, aina kaksi peliä/turnaus. Sarja toteutuu mikäli ilmoittautuneita joukkueita saadaan vähintään kuusi. Sarjan osallistumismaksu 450€ / joukkue.

Mikäli haluat osallistua sarjaan, mutta sinulla ei ole joukkuetta, ilmoittaudu pelaajana. Jokaiselle halukkaalle järjestetään pelipaikka.

Ilmoittautumiset 30.11.2022 mennessä Mikalle, mika.matarmaa@gmail.com

Syyskokous 17.11.2022

Seuran sääntömääräinen syyskokous pidetään Ravintola Atassa torstaina 17. marraskuuta klo 18.oo. Mukaan halutaan rohkaista kaikkia seuran toiminnasta kiinnostuneita. Tervetuloa juttelemaan lajista paikallisella tasolla.

Mellilän järven rantasauna!

Seuran perinteinen kesäilta Mellilän järven rantasaunalla keskiviikkona 20. heinäkuuta klo 16.30 alkaen. Tervetuloa mukaan kaikki lajista kiinnostuneet. Suunnitellaan tulevaa kautta, pulahdetaan viileään veteen, lämmitellään löylyissä ja nautitaan grillin antimista. Ilmoitathan tulostasi Mikalle.

Team Seiska 2022 puulaakimestariksi!

 

Puulaakimestarit 2022

Seiska voitti välieräpelissä Piisamibluesin hienolla viimeisen pään pelillä, jossa ottivat kahden pisteen takaa voiton. Finaalissa pelattiin tasaisesti tilanteen ollessa tasan ennen viimeistä päätä ja taas ratkaisten viimeisessä päässä voiton Napaketuista.

Jorman pojat pelasi pronssille.

Mannisen joukkue Kangasniemeltä yli 60v Suomenmestari!

Loimaalla pelattiin senioreiden yli 60v SM -kisat 1.-3.4.2022. Voittajiksi selviytyi Mannisen joukkue Kangasniemeltä, joka onnistui kukistamaan Kausteen joukkueen finaalissa. Kolmanneksi pelasi Reijo Hakalan joukkue Lahdesta. Loimaalaisten sijoitukset: Mäkeläinen 7. ja Ala-Nissilän joukkueelle jäi 9. sija, vaikka he kukistivat heti ensimmäisessä pelissä Kausteen joukkueen.

Suomen mestarit 2022

Korona oli valitettavasti varjostamassa myös näitä kisoja. Yksi joukkue joutui jättämään kisat viime metreillä ja muutamat sairastumiset jätti aukkoja joihinkin joukkueisiin. Muuten kisat meni mukavasti läpi. Jääolosuhteet saatiin hyviksi jääntekijä Aimo Viitasaaren johdolla.

Toivotaan, että Loimaalla jatkossakin saadaan pitää tämän tasoisia kisoja.

Kiitos kaikille talkoisiin osallistuneille!

Loimaan Mäkeläisen joukkue!

Seuran kevätkokous 28.4.2022

Curling Club Loimaan sääntömääräinen kevätkokous pidetään torstaina 28. huhtikuuta Ravintola Atassa klo 17.30.

Tervetuloa kaikki harrastajat mukaan keskustelemaan seuran toiminnasta.

Keskiviikkovuoro!

Tervetuloa kaikki pelailemaan curlingia jäähallille keskiviikkoisin klo 10-12.

Haluamme rohkaista uusia lajista kiinnostuneita mukaan. Tervetuloa kokeilemaan. Lämmin ulkovaatetus ja sisäpelikengät mukaan, muut varusteet saa hallilta.

Puulaaki jatkuu 6. maaliskuuta

Vuorossa on toinen turnaus. Pelaamme taas kaksi kierrosta pelejä. Entiset Nuoret ja Jorman Pojat pelaa vain yhden pelin. Pelit klo 10 ja 12. Hyviä pelejä kaikille!

Tervetuloa kokeilemaan Curlingia!

Loimaan jäähalli ja Curling Club tarjoaa kaikille mahdollisuuden tulla kokeilemaan olympialajia jäähallille lauantaina 12.2.2022 klo 13-15. Opastamassa seuran jäseniä. Varusteet jäähallilta. Mukaan ulkovaatetus ja sisäpelikengät. Ensikertalaisille suosittelemme (polkupyörä)kypärän käyttöä. Tervetuloa!

Puulaakisarja saadaan vihdoin käyntiin!

6. helmikuuta klo 10-14 pelataan ensimmäinen turnaus. Seitsemän joukkueen voimin aloitetaan sarja. kaksi joukkuetta pelaa vain yhden pelin, muille joukkueille on kaksi peliä ensimmäisessä koitoksessa. Katso otteluohjelma ”Puulaaki 2022” alta.

Kilpalisenssit ja pelaajavakuutus

Kilpalisenssit ja vakuutukset kaudelle 2021-22 on nyt saatavilla SuomiSportissa. Lisenssikausi on 1.9.-31.8. Ostaessasi lisenssin nyt saat hyödynnettyä koko kauden vakuutuksen.  Käyhän tutustumassa ”jäsenyys” -otsikon alla tai www.curling.fi sivustolla.

Team 73+ Puulaaki 2021 mestariksi

Puulaaki 2021 mestarit

Team 73+ oli iskussa mitalipeleissä. Ensin he kukistivat Op-Areenan joukkueen selvästi ja sitten finaalissa PiisamiBlues sai kokea heidät paremmakseen. Varsinkin viimeisen pään taktinen luominen kahden pisteen johdossa oli ratkaiseva. Finaalin loppulukemat 8-5 Team 73+:lle. Joukkueessa pelasi Pasi Sillanpää, Heikki Ala-Nissilä, Raimo Sikiö ja Pasi Koivu.

Toinen sija meni PiisamiBluesille, joka hävisin sarjan ensimmäisen pelin vasta finaalissa. Kolmas sija Napaketuille, joka voitti pronssipelissä ARRE:n niukasti 6-5.

Kiitos kuluneesta sarjakaudesta. Uusi sarja aloitetaan taas viimeistään tammikuussa. Joukkueiden kokoaminen voi siis alkaa. TERVETULOA uudet pelaajatkin mukaan, kiva olisi saada lisääkin joukkueita!

Puulaaki jatkuu 12. syyskuuta

Puulaaki 2021 on finaaliturnausta vaille valmis.  12. syyskuuta pelataan sijoitukset ratkaiseva turnaus. Otteluohjelma ”Puulaaki 2021” -linkin alla. (Huom. aikaistettu viikolla)

Puulaakin runkosarja pelattu!

Napaketut ja PiisamiBlues varmisti paikkansa mitalipeleihin. Muut neljä joukkuetta tarvitsee finaaliturnauksen ensimmäiseltä kierrokselta vielä voiton päästäkseen kisaamaan paikasta kolmen parhaan joukossa. Sijoilla viisi ja kuusi Team ARRE ja Korven Kauhut toki ei yllä pelaamaan enää kahden parhaan paikasta, vaan voitolla pelaavat kolmannesta sijasta.

Finaaliturnaus pelataan alku syksystä. Mukavaa kesää kaikille!

puulaakiturnaus 30.5. siirretään!

Koronarajoitukset eivät salli pelata vielä toukokuun turnausta, joten seuraava turnaus pidetään 13. kesäkuuta, mikäli rajoitukset sen sallii. Siirrämme toukokuun turnauksen myöhempään ajankohtaa.

Kevätkokous ti 25.5.2021

Curling Club Loimaan sääntömääräinen kevätkokous pidetään Ravintola Atassa tiistaina 25.toukokuuta klo 19.oo. Hallitus kokoontuu jo 18.30. Tervetuloa!

Maaliskuun puulaakiturnaus

Uusien Covid-19 rajoitusten johdosta siirrämme maaliskuun turnauspäivän huhtikuulle. Seuraavat turnaukset peräkkäisinä viikonloppuina pääsiäisen jälkeen 11.4. ja 18.4.

 

 

Keskiviikkovuoro jää myös tauolle. Mikäli rajoitukset sallivat ne jatkuvat taas 31.3.

Tule kokeilemaan curlingia

Hiihtolomaviikon keskiviikkona 24.2. klo 12-14 Loimaan jäähallissa tutustumisvuoro curlingiin. Tervetuloa kokeilemaan lajia. Paikalla seuran oppaita. Ota mukaan sisäpelikengät, sillä jäälle ei ulkokengillä, muut varusteet löytyy hallilta. Vuoro on maksuton kaikille. Voit saapua paikalle jo ennenkin niin pääset seuraamaan kokeneiden herrasmiesten pelailua, heidän vuoro päättyy klo 12.

Keskiviikkoisin klo 10-12

Keskiviikkocurling jatkuu taas jäähallilla. Tervetuloa myös uudet pelaajat mukaan. Hallilta löytyy tarvittavat pelivälineet lainaan. Mukaan tarvitset vain sisäpelikengät ja ulkoiluvaatetuksen. Vuoron hinta 10 euroa/henkilö joka peritään paikanpäällä. Tervetuloa rentoon porukkaan mukaan.

Curling puulaki 2021

Ensimmäinen turnaus pelattu. Seuraavat turnaukset:

14. helmikuuta,

14. maaliskuuta,

11. huhtikuuta.

Tulokset ja tuleva otteluohjelma nähtävillä kyseisillä sivuilla.

Curling puulaaki 2021!

Joukkueiden ilmoittautuminen käynnissä. Ilmoita joukkueesi Mikalle. Mikäli sinulla ei ole joukkuetta, mutta haluaisit pelata, ilmoittaudu yksittäisenä pelaajana. Joukkue löytyy kaikille halukkaille. Pelit pelataan tutulla kaavalla, eli sunnuntaisin noin kerran kuussa aina kaksi peliä kerrallaan. Ensimmäinen turnaus joulukuussa ja maalis-huhtikuussa viimeinen. kahdeksan peliä talven aikana on ollut sopiva määrä. Sarjamaksu joukkueelta on 370 euroa. Sarja pystytään toteuttamaan mikäli vähintään kuusi joukkuetta ilmoittautuu mukaan. Ilmoita joukkueesi viimeistään 2.1.2021 mika.matarmaa@gmail.com

Syyskokous Lankossa 21.11. klo 17.oo

Seuran syyskokous pidetään ravintola Lankossa. Kokouksen jälkeen voitaisiin jatkaa illanviettoa talon antimia maistellen, jos vaikka jollakulla sattuisi olemaan nälkä. Tervetuloa kaikki mukaan tapaamaan paikallisia curlingystäviä. Ilmoittauduthan 18.marraskuuta mennessä Mikalle pöytävarauksen tähden.

Curlingin keskiviikkovuoro

Keskiviikkoisin pelaillaan curlingia Loimaan jäähallissa klo 10-12. Vuorolle ei tarvitse ilmoittautua ja mukaan otetaan kaikki lajista kiinnostuneet. Välineiksi tarvitset vain ulkoiluvaatetuksen ja puhtaat pelikengät (ulkokengillä ei jäälle). Maksu (10€) peritään paikan päällä. Tervetuloa uudet pelaajat mukaan!

Curlingpuulaakin finaaliturnaus 9.8.2020

Team 72+ voitti korona vuoden puulaakin. Joukkue voitti lopulta selvällä erolla muihin, häviten vain yhden pelin. Finaaliturnauksessa 72+ eivät olleet kesäterässä, mihin sortuivat taas muut finaalivastukset Korven kauhut ja PiisamiBlues, ottaen toisen ja kolmannen sijan. Tarkemmat tuloksen ”puulaaki 2020” linkin alla.

Saunailta Mellilänjärvellä!

Tervetuloa kaikki curlingin ystävät viettämään perinteeksi tullutta iltaa Mellilänjärven saunalle 23.7.2020 klo 16,30 alkaen.

Ilmoittautumiset Mikalle. Mukaan saunavarusteet ja rento mieli, muuta ei tarvita, tarjoilun hoitaa CC Loimaa.

Seuran kevätkokous ti 2.6.2020

Curling Club Loimaan sääntömääräinen kevätkokous pidetään Ravintola Atassa 2. kesäkuuta klo 19.oo. Hallitus kokoontuu puoli tuntia ennen. Kevät on ollut hiljaista Koronan takia, mutta suunnitellaan myös miten jatketaan toimintaamme. Tervetuloa kaikki lajista kiinnostuneet, haluamme kuulla jokaisen mielepidettä ja kehittää siten lajin harrastusta Loimaalla.

Loimaan seudun puulaakisarja

Puulaakisarja keskeytetään koronavirus epidemian vuoksi. 5.4.2020 suunniteltu turnaus perutaan. Seuraamme tilannetta ja tehdään jatkosta päätös myöhemmin. Curlingkoulun on myös keskeytetty.

Turnauksiin ilmoittautuminen käynnissä

Poroturnajaiset Ranualla 13.-15.3.2020 (pelattu)

Bonspiel Hyvinkäällä 24.-26.4.2020 (peruttu)

Leppävirran kesäturnaus 12.-14.6.2020 (peruttu)

AC Juhlaturnaus Alavudella 31.7.-2.8.2020 (siirretty 14.-.16.8.2020)

Ilmoittautuminen ja lisätiedot Curling.fi sivuston kautta.

 

Puulaaki jatkuu 1. maaliskuuta

Sekä puulaaki, että Curlingkoulu 1 ja 2 jatkuu sunnuntaina 1.3.2020. Puulaakissa pelataan viimeiset runkosarjan ottelut. Huhtikuun 5. pelataan fiinaaliturnaus jossa runkosarjan sijoitukset määrää vastuksen.

Myös Curlingkoululaiset jatkavat klo 10-12. Eka ryhmän pelaajat suorittavat viimeisen rupeaman. Ryhmä kaksi jatkaa toisella harjoituskerralla. Seuraavat curlinkouluajat 22.3. ja 5.4. jonne myös tervetulleita ensimmäisen kurssin pelaajat ja vaikka uudet lajista kiinnostuneet sopisivat hyvin tulla mukaan. Tervetuloa tutustumaan lajiin.

2. curlingkoulu käynnissä

Curling Club Loimaa järjestää myös toisen curlingkoulun aloittelijoille. Ensimmäinen ryhmä on nyt puolivälissä kurssia. 9. helmikuuta alkaa uusi koulu. Kurssi järjestetään neljässä erässä, kahden tunnin jaksoin Loimaan jäähallissa. Kurssin hinta on 40,- (alle 25v 20€).

Koulutusajat:

1. su 9.2. klo 11-13,

2. su 1.3. klo 10-12,

3. su 22.3. klo 11-13,

4. su 5.4. klo 10-12.

Kurssi on tarkoitettu sekä aloittelijoille, että vähän pelanneille. Kurssin tarkoituksena on tuoda tutuksi lajin perusasioita, kuten opetella heiton liukutekniikkaa, kierteen merkitystä ja harjausta. Käymme lävitse pelin säännöt ja opettelemme pelin rakentamisen perusasioita. Tällä koululla haemme myös lisää harrastajia rentoon joukkoomme ja pyrimme kehittämään lajia paikallisella tasolla. Kurssi sisältää neljä jääaikaa Loimaan jäähallissa oppaan kanssa. Tämä tuo ainutlaatuisen mahdollisuuden tulla kokeilemaan lajia Loimaalla. Meillä on myös ainutlaatuisesti kaikki lajin harrastamiseen tarvittavat välineet ja useita lajia kokenutta osaajaa. Toivotamme lämpimästi mukaan hienon talviolympialajin harrastajaksi. Varusteeksi riittää lämmin ulkoiluvaatetus, sisäpelikengät ja rento mieli. Lisätietoja ja ilmoittautumiset  Eino Merralle p. 0400 526970 tai eino.merta@gmail.com

Curlingkoulu

Curlingkoulun ensimmäinen jakso puolivälissä. Säännöt alkaa olemaan selvät. Heittotekniikkaa ja liukua harjoiteltu ahkerasti. Täältä tullaan kohta haastamaan pelissä.

Tammikuun puulaakikierros pelattu!

Puulaakia parhaimmillaan, sillä kierros oli todella tasainen. Yksikään voitto ei tullut kahta pistettä suuremmalla erolla, eikä mikään joukkue voittanut kahta peliä. Tästä on hyvä jatkaa 1. maaliskuuta seuraavalla turnauksella.

Oli myös mukava seurata innokkaita nuoria Curlinkoululaisia harjoittelemassa lajin alkeita. Oli reippaan näköistä menoa Einon opastamana. Lämpimästi tervetuloa mukaan!

Curlingkoulu

Ilmoittaudu Curlingkouluun. Kurssi järjestetään neljässä erässä, kahden tunnin jaksoin. Ensimmäinen kerta 12.1. klo 10-12 Loimaan jäähallissa. Muut ajat 26.1., 9.2. ja 1.3. Kurssin hinta 40,- (alle 25v 20€) Ilmoittaudu Eino Merralle (Eino.merta@gmail.com)

Curlingkoulu

CC Loimaa järjestää talven aikana Curlingkoulun. Kurssi on tarkoitettu sekä aloittelijoille, että vähän pelanneille. Kurssin tarkoituksena on tuoda tutuksi lajin perusasioita, kuten opetella heiton liukutekniikkaa, kierteen merkitystä ja harjausta. Käymme lävitse pelin säännöt ja opettelemme pelin rakentamisen perusasioita. Tällä koululla haemme myös lisää harrastajia rentoon joukkoomme ja pyrimme kehittämään lajia paikallisella tasolla. Kurssi sisältää neljä jääaikaa Loimaan jäähallissa oppaan kanssa. Kurssin hinta 40 euroa, nuorille pelaajille annamme alennusta kurssimaksusta. Kurssi alkaa 12. tammikuuta. Tämä tuo ainutlaatuisen mahdollisuuden tulla kokeilemaan lajia Loimaalla. Meillä on myös ainutlaatuisesti kaikki lajin harrastamiseen tarvittavat välineet ja useita lajia kokenutta osaajaa. Toivotamme lämpimästi mukaan hienon talviolympialajin harrastajaksi. Varusteeksi riittää lämmin ulkoiluvaatetus, sisäpelikengät ja rento mieli. Lisätietoja ja toivomuksia  koulusta voi kysellä seuran hallituksen jäseniltä.

Puulaaki alkaa 1. joulukuuta

Otteluohjelma on nyt valmis.  Seitsemän joukkueen kesken ratkaistaan 2020 mestari. Ensin pelataan runkosarjakierros ja viimeisessä turnauksessa vastus on samoin pärjännyt joukkue. Katso peliohjelma ”Puulaaki 2020” linkin alta.

Seuran syyskokous

Seuran syyskokous pidetään ravintola Atassa tiistaina 5.11.2019 klo 18.30. Tervetuloa!

Loimaan Seudun Puulaaki 2020

Uusi kausi on taas alkanut ja joukkueiden kokoaminen Puulaakisarjaan on taas ajankohtaista. Ilmoita joukkueesi mukaan. Pelaamme sarjaa tälläkin kaudella tuttuun tapaan sunnuntaiturnauksin noin kerran kuussa. Ensimmäinen turnaus pelataan 1.12.2019. Muut turnaukset talven aikana. Kaikki lajista kiinnostuneet otetaan mukaan. Voit myös ilmoittautua yksittäin sarjan järjestäjälle, näin pääset mukaan joukkueeseen jossa jo vähän kokemusta. Seuraa näitä sivuja, päivitämme lisätietoja sarjasta syksyn ajan. Tervetuloa mukaan jännittävän lajin pariin.

Kesäilta Mellilänjärvellä 11.7.2019

Seuramme vietti perinteistä kesäiltaa Mellilänjärven rantapaikassa to 11.7.2019. Paikalla oli seuran jäseniä ja heidän perheenjäseniään 16 henkeä. Seuran hallitus piti kokouksen klo 16.50. Sinä aikana sauna oli lämpiämässä. Kokouksen jälkeen siirryimme porukalla saunomaan ja uimaan. Vesi oli mukavan virkistävää, 18 astetta. Saunan jälkeen siirryttiin runsaan ruokapöydän ääreen. Tarjoilusta olivat vastuussa lähinnä Mika Matarmaa perhe ja Tiina Rajala. Illan lopuksi pelasimme vielä Mika Matarmaa perheen ideoimaa curlingin urheilutietovisaa. Tässä kokemus oli valttia. Voittajaksi selvisi team Antti Kärkkäinen & Eino Merta. Kiitos kaikille mukanaolosta ja erityisesti ruokavastaaville makoisasta illallisesta.

Leppävirran kesäturnauksessa runsas paikallinen edustus

14.-16.6. pelatussa Vesileppis -turnauksessa kolme joukkuetta mukana meiltä. Pihtilöiden ja Matarmaan veljessarjojen lisäksi mukana oli myös Eki Mäkeläisen joukkue. Turnauksessa oli myös runsas osannotto Venäjän ja Ukrainan suunnasta. 24 joukkuetta joista seitsemän ulkolaista. Ukrainalais-Venäläiset joukkueet veivätkin kuusi ensimmäistä sijaa. Turnaus oli loistavan tunnelmallinen ja näin Suomen curlingperheen yhdessäolo olikin monille voittojakin merkityksellisempiä. Loimaalaisten sijoitukset 11., 16. ja 23. Seuraavaa turnausta odotellessa onkin hyvä toivottaa mukavaa kesää ja tervetuloa 11.7. Mellilän Järven rantasaunalle isolla porukalla. -Mika CC Loimaa-

Saunailta Mellilän Järvellä to 11.7.

Tervetuloa kaikki paikalliset Curlingin ystävät mukaan viettämään iltaa Mellilän Järven rantasaunalle kello 16,30-23,00. Ohjelmassa yhdessäoloa ja saunomista ja tietenkään tarjoiluja unohtamatta. Ilmoittautumiset Mikalle 9.7.2019 mennessä.

PiisamiBlues voitti Loimaan Curling-sarjan

PiisamiBlues onnistui voittamaan molemmat pelit finaaliturnauksessa ja saavutti kaksi sarjapistettä enemmän kuin toiseksi ja kolmanneksi jääneet joukkueet. Napaketut taipui finaalissa niukasti ja jäi sarjan kakkoseksi. Ensimmäisellä kierroksella vuorostaan Pasistit kärsi tappion Napaketuille ja heille oli tyytyminen kolmossijaan, vaikka voittikin toisen kierroksen pelinsä.

PiisamiBlues joukkueessa pelasi Simo Perho, Kalle Heikkilä, Tiina ja Hannu Rajala ja kipparina Mika Matarmaa

Seuran virkistysilta Mellilänjärven saunalla 1.8.2018

Seuran virkistysilta Mellilänjärven saunalla 1.8.2018 klo 16.30 alkaen.Tervetuloa kaikki paikalliset harrastajat mukaan viettämään rento kesäilta saunomisen, kisäkisailun ja grillailun merkeissä. Ilmoittautumiset 29.7. mennessä Mikalle.

Hopeaa Harju Kevätturnauksesta

Seurastamme osallistui yksi joukkue Harjavallan curlinghallissa järjestettyyn turnaukseen 18.-20.5.2012. Seuramme joukkue sijoittui hienosti toiselle tilalle. Paikalliset joukkueet pärjäsi hyvin, sillä turnauksen voitto jäi isäntäseuran Tapani Härkälän joukkueelle. Voittajajoukkue hävisi vain yhden pelin viikonlopun aikana. Loimaan joukkue kärsi kaksi tappiota. Kolmanneksi sijoittui CHCC:n Mika Äikiän kipparoima joukkue. Tarkemmat tulokset Curling.fi/turnaukset. Joukkueita tänä vuonna oli mukana kahdeksan eri puolelta Etelä-Suomea. Otteluohjelma oli laadittu niin, että jokainen joukkue kohdattiin kerran. Loimaan joukkueessa pelasi Jorma Rinne, Pertti ja Jouko Pihtilä ja Mika Matarmaa (skip).

Leppävirran kesäturnauksesta Hopeaa!

Seuramme joukkue onnistui hienosti 15.-17.6.2012 järjestetyssä Leppävirran kesäturnauksessa. Turnauksen voittoon ylsi Medvedin joukkue Venäjältä. Hopeaa tuli Loimaalle, ollen siis paras suomalainen joukkue turnauksessa. Loimaa taisteli hienosti kaikki pelit. Ainoa tappio tuli Kiviaidan joukkueelle yhden pisteen erolla. Sunnuntain finaalikierroksella vastaan asettui venäläinen SKA I -joukkue, jossa loimaalaiset onnistui viikonlopun parhaaseen peliinsä, hallitsien peliä selvästi ja neljännessä päässä peli ratkesi jo 6-0 tilanteeksi varastuksella. Turnauksessa pelasi tänä vuonna 24 joukkuetta, joista viisi kovatasoista joukkuetta Venäjältä. CC Loimaan joukkueessa pelasi Eino Merta, Jouko ja Pertti Pihtilä ja Mika Matarmaa (Skip). Tulokset http://www.curling.fi/fi/kilpailut/sarjat/8363

Turku Open Turnaus pelattiin 27.-29.7.2012

Turku Openin mitallisijat jaettiin miesten, naisten ja juniorien maajoukkuepelaajista muodostetuille joukkueille. Loimaan joukkue Bisons Blues ei aivan yltänyt parhaimpaansa ja oli näin ulkona kärkikamppailuista. Ensimmäinen peli päättyi niukkaan tappioon Stenmanin lohjalaisjoukkueelle. paikalliset joukkueet voitettiin selvänumeroisesti, mutta kovia venäläisjoukkueita Medved ja SKA ei onnistuttu yllättämään, heille kärsittiin pisteen tappiot molemmille. Loimaan joukkueessa pelasivat Erkki Mäkeläinen, Jorma Rinne, Jarmo Lintukangas, Pertti Pihtilä ja Mika Matarmaa (skip).

Loimaa Country Curling 2012 peruuntuu!

CC Loimaan hallitus kokoontui 17.7.2012, jossa yksimielisesti jouduttiin toteamaan, että vähäisen osallistujamäärän vuoksi joudumme taloudellisista syistä perumaan tämän vuotisen Loimaa Counry Curling tapahtuman. Kiitämme suuresti ilmoittautuneita joukkueita ja pahoittelemme valitettavaa peruuntumista. Iloittautuneissa joukkueissa oli jo kaksi ulkomaistakin joukkuetta, joten jo siksikin peruuntuminen on harmittavaa. Hallin parannustöiden ansiostakin ensivuoden Loimaa Country Curling turnauksen järjestämiseen on jo nyt täysi energia ladattuna. CC Loimaan hallitus.

L-S liiga 2012-2013

Länsi-Suomen liigaan ilmoittautui seitsemän joukkuetta mestaruussarjaan ja kuusi I divisioonaan. Molemmissa sarjoissa pelataan kaksinkertainen sarja ja lisäksi päätösturnaus Harjavallassa. Ensimmäinen turnaus divarijoukkueille 21.10.2012 Huittisissa. Lisää tietoja liigasta ”L-S liiga” välilehdiltä

Kovaa koulua loimaalaisille SM-karsintaturnauksessa 9-11.11.2012!

Loimaan edustusjoukkue oli valmistautunut hyvin ensimmäiseen mestaruussarjakarsintaotteluun. Vastus oli kovin mahdollinen eli Joensuun Saastamoisen joukkue. Peli eteni erittäin varovaisella taktiikalla ollen yllättävästi seitsemännen pään jälkeen tasan 2-2. Loimaa ei päästänyt vastustajaa rakentamaan peliä vaan pelasi onistunutta poistopeliä. loppua kohden oli jo taktikoitava viimeisen kiven etua viimeiseen päähän ja se onnistuikin loimaalaisilta ja viimeisellä kivellä oli mahdollisuus ratkaista yllätysvoitto, mutta se jäi sentin päähän. Tämä kirvelevä tappio varjosti pelejä käsittämättömästi koko viikonlopun, sillä sunnuntai iltana oli saldona käsittämättömät neljä tappiota ja kaikki pisteen erolla. Viikonloppu pelillisesti meni tasokkaasti, sillä Loimaa taisteli hyvin ennakkoon vahvoja joukkueita vastaan, mutta terävyys puuttui, kun vastassa oli oman tasoinen joukkue. Loimaan joukkueessa pelasi Jouko ja Pertti Pihtilä, Jarmo Lintukangas ja Mika Matarmaa (skip.) Mestaruussarjaan nousi karsinnoista täksi kaudeksi Mikko Saastamoisen joukkue Joensuusta. SM I-divari jatkuu loimaalaisilta heti seuraavana viikonloppuna 17.-18.11.2012 Peurungalla neljällä pelillä.

Loimaan Team Jalonen nousi L-S Liigan kärkeen!

Jalosen joukkue nousi vakuuttavilla peleillä liigan kärkipaikalle. Loppiaisena oli vuorossa kolmen joukkueen turnaus Loimaan Putkessa. Loimaalaisjoukkueen vieraaksi saapui Slideshow Tampereelta ja Kivikopla Naantalista. Kaikki pelasivat kaksi peliä. Jalosen joukkueella oli hyvä vire päällä, ensin kaatui tamperelaiset 9-1 ja pienen hermoilun jälkeen myös naantalilaiset joutui taipumaan loimaalaisille numeroin 9-5. Slideshow kukisti niukasti Kivikoplan 7-6. Team Jalonen on nyt sarjakärjessä kuudella voitolla ja yhdellä tappiolla. Jalosen joukkueessa pelasi Juha Jalonen, Jarmo Lintukangas, Erkki Mäkeläinen ja Mika Matarmaa (skip), Eeva ja Tiina oli nyt lepovuorossa. Pelit jatkuvat tiistaina 15.1. Silloin pelivuorossa ovat Loimaan HuruUkot, Rämö Huittisista ja Kivikopla. Katso myös www.curling.fi/fi/kilpailut/sarjat/8532 , siellä sarjataulukko ja ottelukohtaiset tiedot. 7.1.2013

L-S liigassa pelattu taas tiivis rupeama Divarissa pelattiin Ylöjärven turnaus sunnuntaina.

Siellä loimaalainen Jääveivi nousi divarin kärkipaikalle. Heillä on ollut loistava alkukausi häviämättä yhtään peliä. Divarin kakkosena on Tarvasjoen Syrjälän joukkue samalla viiden pelin voitolla, mutta yhden pelin enemmän pelanneena. Kolmantena on Hiittenharjun joukkue, jolla vielä hyvät mahdollisuudet nousta karsintapaikalle eli kahden parhaan joukkoon. Muut ovat jo jonkin verran jääneet karsintapaikasta.

Mestiksessä on pelattu lähipäivinä viisi peliä. Siellä vahvoja näyttöjä on antanut mm Pihtilöiden joukkue voittamalla sarjakakkosen turkulaisen Proffan kellarin. Myös huittislainen Rämön joukkue oli hyvässä vireessä Loimaalla tiistaina, Ensin oli kaatua HuruUkot, jossa he eivät onnistuneet vielä pitämään johtoa loppuun asti, mutta heti toisessa pelissä kaatui Naantalilainen Kivikopla, jolla he saivat vihdoin voittoputken auki. Runkosarja on nyt hyvää vaihtia toisella puoliskolla, vahviten mitalipeleihin on menossa Jalonen/Loimaa, Proffan Kellari/CHCC, Slideshow/TaCu ja viimeistä paikkaa lähinnä on Pihtilät/Loimaa. Tilanteet voi toki muuttua ratkaisevasti vielä, kun keskimäärin viisi ottelua kaikilla jäljellä. Katso myös www.curling.fi/fi/kilpailut/sarjat/8532 , siellä sarjataulukko ja ottelukohtaiset tiedot. 20.1.2013

Curling Club Loimaan seuranmestaruus 2012 Curling Club Loimaan Mestaruuskilpailut 2012 on saatu päätökseen.

Finaalissa pelasivat Huru-Ukot ja Jalosen joukkue.Finaali oli tasokas ja huippujännittävä. Ottelu ratkesi vasta jatkopäässä, jolloin Jalosen joukkue onnistui ”varastamaan” ja voitti jatkopään ja samalla koko ottelun. Ottelu oli loppuun saakka tasainen. Erityisesti joukkueiden kapteenit, Jalosen joukkueen Matarmaan Mika ja Huru-Ukkojen Enbergin Hessu, esittivät tasokasta peliä ratkaisutilanteissa. CCL:n Mestaruuskilpailujen 2012 loppuraportti on ”seuran mestaruus” otsikon alla. Hyvää pelikevättä 2013 ja onnistumisia curling –radoilla !!! t. Pasi

Proffan Kellari nousi L-S liigan kärkeen!

Mestiksen kärkipaikalle nousi sunnuntain kierroksella molemmat pelinsä voittanut turkulainen Proffan kellarin joukkue. Neljän parhaan joukkueen (proffankellari, Jalonen, Pihtilät ja Slideshow) ero on kuitenkin pieni, sillä heitä erottaa vain yksi ero tappioiden määrässä. Loppuotteluihin paikkaa kärkkyy vielä Kivikopla ja HuruUkot. Seuraavat pelit pelataan mestiksessä 6.2.2013 Loimaalla, jolloin loimaalaisten vieraaksi tulee Slideshow Tampereelta. Divarin kärjessä jatkaa Jääveivi puhtaalla pelillä.

Loimaalainen Team Jääveivi porskuttaa puuhtaalla pelillä L-S liigan divarin kärjessä.

Team Jääveivi varmisti tiistain pelikierroksen voitoilla paikan maaliskuussa pelattavaan finaaliviikonloppuun, jossa pelataan mestaruussarjapaikoista ensi kaudelle. Jääveivi on ollut tällä kaudella aivan suvereeni häviämättä yhtään peliä, kun kaksi kierrosta enää jäljellä runkosarjaa. Jääveivi -joukkueessa pelaavat Väinö Karjala, Matti Mäkilä, Reijo Raitanen, Pasi Sillanpää ja Heikki Ala-Nissilä (skip). Toisesta karsintapaikasta tulee vielä vääntöä Tarvasjoen Team Syrjälän ja Harjavallan Team Hiittenharjun välillä. Vahviten siinä on kiinni Team Hiittenharju, sillä he ovat voiton jäljessä, mutta kaksi peliä vähemmän pelanneena. Divarin pelit jatkuvat Harjavallan turnauksella 10.2.2013, jossa mukana Loimaalta Stonehenget. Sitä ennen yksi peli Loimaalla 5.2. Stonehenget-Ylöjärvi. Otteluohjelma ja tulokset löytyvät www.curling.fi / paikallissarjat. 1.2.2013

CC Loimaan Matarmaan joukkue palasi voittojen tielle I-divarissa 4.2.2013 I-divarin runkosarjan viimeiset pelit pelattiin Vierumäellä 1.-3.2.2013.

Ennen tätä viikonloppuna sarjan pelit olivat menneet vähän molli voittoisesti, kun ei kauden avausvoittoa ollut tullut vielä. Vaikkakin välillä peli oli ollut varsin tasokasta. Kauden avausvoittoa lähtivät metsästämään Matarmaan joukkuessa perjantain ilta ja lauantain päiväpelissä Eino Merta, Jarmo Lintukangas, Pertti Pihtilä ja kapteeninaan Mika Matarmaa. Perjantain iltapelissä vastaan tuli Tapani Härkälän joukkue Harjavallasta. Pelin alku sujui hienoisesti harjavaltalaisten komennossa. Kummastakin joukkueesta tuli hyviä onnistumisia. Pelin oltua tauolla peli oli 4-1 harjavaltalaisten hyväksi. Vaikka loimaalaiset olivat tappiolla tauolla, kumminkin tsemppi ja olotila olivat sellaiset että kyllä tämä vielä hoidetaan kotio. Tauon jälkeen loimaalaiset rupesivat napsimaan yhden pisteen 6-8 päistä ja 9 pää nollattiin. Ennen viimeistä päätä peli oli kutkuttavasti 4-4 ja harjavaltalaisilla oli viimeisen kiven etu. Härkälän viimeinen määris jäi lyhkäiseksi ja loimaalaiset varastivat 2 pistettä. Eli lopputulos oli 6-4 Team Matarmaan hyväksi. Saatiin viikonlopulle hyvä aloitus ja tsemppi päälle. Kai se iso gorillakin selästä tippui avausvoiton jälkeen. Lauantain päiväpelissä vastaan tuli Lönnbergin joukkue Helsingistä. Ekassa päässä loimaalaisilta tuli jälleen hyviä onnistumisia ja vastustajalla ei onnistunut mikään. Siinä oli seurauksena että Matarmaan joukkueelle ekasta päästä tuli 5 pistettä. Seuraavat päät pelattiin tarkasti ja viisaasti eikä ahnehdittu turhaan. Niimpä vastustaja tarjosi käpälää 6.päässä. Eli lopputulos loimaalaisille 10-2. Sitten tehtiin pelaajavaihto, kun Eino Merran tilalle tuli loppu peleihin Loimaan kokenut ja legendaarinen peli mies Mäkeläisen Erkki. Saatiin joukkueen viimeinenkin pelaaja peleihin mukaan, kun ei ollut työ kiireiltään ehtinyt muihin turnauksiin. No niin iltapelissä vastaan tuli Saarelaisen joukkue Helsingistä, joka vielä viime kaudella pelasi Mestaruussarjassa. Vastustajan rutiini kovista peleistä oli liikaa ja häviö kirjattiin luvuin 3-6. Sunnuntain aamupelissä vastassa oli sarjakärki Sipilän joukkue. Vastustaja oli koko ottelun ajan 1 tai 2 askelta edellä taktiikassa ja taidoissa. Eli meillä ei ollut mitään jakoa pelissä tappio tuli 2-11. Sitten päästiin keskittymään runkosarjan vikaan peliin Vähälän joukkuetta vastaan, joka oli jo varmistanut paikkansa ylemmässä loppusarjassa. Alkupäät olivat hyvin meillä näpeissä, tosin vastustajan pienellä avustuksellakin. Tauolla johdettiin peliä 4-1. Tauon jälkeen Vähälän joukkue pelasi hyvin ja otti 6 ja 7 päästä kummastakin 2 pistettä ja meni johtoon 5-4. Seuraava pää taas oli loimaalaisten hallintaa ottaen 8. päästä 4 pistettä ja siirtyi johtoon 8-5. 9 pää oli tiukkaa taistelua ja pienestä oli kiinni että vastustaja olisi ottanut 4 pistettä. tuplapoisto ei ihan onnistunut viimeisellä kivellä ja näin loimaalaiset varastivat yhden pisteen. Homma saatiin pakettiin lukemin 9-5 loimaalaisille. Viikonloppu oli onnistunut saldolla 3 voittoa ja 2 tappiota. Tosin tie vei alempaan loppusarjaan viimeisellä sijalla. Pelin henki on nyt se että alemmassa loppusarjassa pelataan kaksinkertainen sarja eli 6 peliä. Viides tila jolla säilyisi sarjapaikka on 3 voiton päässä. Käytännössä tarkoittaa sitä että loput pelit pitäisi voittaa. Kaikki täytyy yrittää niin kauan kun vielä teoriassa on mahdollista. Seuraavat pelit jatkuvat kahden viikon päästä Lohjan Kisakalliossa.

ONNEKSI OLKOON JÄÄVEIVI !!!

L-S liigan divarin runkosarja on pelattu päätöseen. Viimeisessä turnauksessa Loimaalla pelasi kärkijoukkueet, kukin kaksi peliä, jossa ratkesi mitalisijat. Team Jääveivi Loimaalta hoiti voiton kotiin näytöstyyliin häviämättä yhtään peliä kauden aikana. Jääveivi -joukkueessa pelasi tällä kaudella Väinö Karjala, Pasi Sillanpää, Heikki Ala-Nissilä, Matti Mäkilä ja Reijo Raitanen. Kakkossijan nappasi Hiittenharjun joukkue Harjavallasta ennen Tarvasjoen Syrjälän joukkuetta. Kaksi parasta joukkuetta jatkaa sarjakarsinnoissa Harjavallan turnauksessa 10.3.2013. Tulokset nähtävillä www.curling.fi paikallissarjat. Mestaruussarja jatkuu Loimaan turnauksilla. 20.2.2013 loimaalaisjoukkueiden vieraaksi tulee TACU Tampereelta. 27.2.2013 Pihtilöiden vieraaksi tulee Kivikopla Naantalista ja Rämö Huittisista. 3.3.2013 Proffan Kellari Turusta.

L-S liigan mestaruus Tampereelle, Loimaalle hopeaa!

Harjavallan finaalipäivästä tuli jännittävä ja mielenkiintoinen. Ensin runkosarja 1. ja 2. pelasi finaaliin pääsystä. TaCu (Tampere) oli hieman parempi ja nappasi ensimmäisen finaalipaikan Pihtilöiltä. Toisesta finaalipaikasta käytiin kovempi vääntö, Jalosen joukkue oli kunnostautunut päivään hienosti, ensin kaatui Proffankellari ja heti perään Pihtilät ja tie finaalipariksi aukeni Jalosen joukkueelle. Finaalipeli eteni ensin loimaalaisten varastaessa kaksi pistettä ja sitten pisteitä otettiin hanakasti viimeisen kiven turvin, kunnes neljännessä päässä tamperelaisilta onnistui poistot ja rollit täydellisesti ja heillä aukeni paikka ottaa viisi pistettä. Loimaa onnistui kuitenkin saamaan vähän hankalan ykköskiven viimeisellään, mutta kun kaverilla alkaa onnistua, niin se onnistui myös nyt, jotenka viisi tuli ja neljän pisteen johto finalissa TaCulle. Siitä Jalosen joukkue ei enää toipunut, joten mestaruus Tampereelle ja hopeaa Loimaalle. Pronssipelissä kohtasivat Proffankellari ja Pihtilät, peli oli tasainen ja vasta viimeisellä kivellä pronssimitalit karkasi Pihtilöiltä Turkuun Proffankellari -joukkueelle.

Onnittelut vielä TaCun Slideshow- joukkueelle Länsi-Suomen mestarille! He uusivat mestaruuden kuuden vuoden takaa.Loimaan Jalosen hopeajoukkueessa pelasi Eeva Aaltonen, Tiina Rajala, Erkki Mäkeläinen, Jarmo Lintukangas, Mika Matarmaa ja Juha Jalonen. Harjavallan finaalipäivänä pelattiin myös sarjakarsintaturnaus ensikautta varten. Hiittenharjun joukkue nousi hienoilla peleillä karsintojen voittoon ja varmisti näin ensi kaudeksi mestaruussarjapaikan. Karsinnoissa kakkoseksi sijoittui HuruUkkojen joukkue Loimaalta. Kolmos- ja nelossija tuli Jääveiville ja Rämön joukkueelle Huittisiin, jolle koitui pudotus mestaruussarjasta.Lopulliset tulokset finaalipäivästä

http://www.curling.fi/fi/kilpailut/sarjat/8532

Loimaan joukkue pelasi Turku Openissa hienosti hopeaa!

Turku Open 2013 pelattiin 26-28.7. Kupittaan jäähallissa. Loimaalta mukana oli Mika Matarmaa kipparoima joukkue. Turnauksesta on vuosien mittaan muodostunut tasoltaan korkea hyvien jääolosuhteiden vuoksi. Tänäkin vuonna joukkueita oli 26 ja mukana oli useita mestaruussarjatason joukkueita, mukana mm. Aku Kausteen maajoukkue. Joukkueet oli jaettu sekä Schenkel- että lohkokaavioon, niin että kaikki saisi mahdollisimman omatasoisia vastuksia.

Loimaan joukkue pelasi Lohkossa C, joka oli erittäin tasainen. Lohkovoittaja ansaitsi suoraan välieräpaikan. Kolme joukkuetta sai saldoksi 2 voittoa ja yhden tappion. Loimaalaiset kuitenkin olivat T-heittokisassa turnaksen paras, jolla irtosi lohkon voitto ja paikka suoraan mitalipeleihin. Ensimmäisestä pelistä alkaen loimaalaiset pelasivat tasokasta peliä, jossa Pöyryn joukkueelle ei annettu mitään mahdollisuutta pelata voitosta, lukemat 9-1. Seuraavat kaksi peliä olivatkin erittäin tasaisia kulminoituen ohuisiin osumiin suojiin ratkaisuhetkillä, joten ratkaisu molemmeissa peleissä venyi viimeiseen kiveen. Ensin kaatui J. Uusipaavalmiemen joukkue 5-4, kun taas Perkiön joukkueelle kärsittiin pisteen tappio viimeisen suojaheiton lipsahdettua liian pitkälle.

Välierässä loimaalaiset kohtasivat Oona Kausteen joukkueen, johon lähdettiin selvästi altavastaajina. Pelitaktiikka oli ennakkoluulottoman hyökkäävä, joka tuotti neljännen pään jälkeen loimaalaisille uskomattomat 8-2 johtolukemat. Mutta kokenut joukkue kuittasi heti viidennessä päässä 3 pistettä kiinni. Tuoden lopuista päistä erittäin kutkuttavia, sillä kiviä pesässä oli aina paljon. Viimeisen pään jälkeen loimaalaisten johto oli jo kutistunut tasapeliksi. jatkopäätä ei pelattu vaan voitto ratkaistiin kahdella t-heitolla. Ensin O.Kausteen joukkue heitti kaksi etu siniselle, joka toi loimaalaisille hyvät mahdollisuudet heittää paremmaksi, mutta ensimmäinen heitto jäi aavistuksen auki kokonaan pesästä, joten ratkaisu jäi viimeiseen kiveen, se onnistui punaiselle ja historiallinen turnauksen finaali paikka oli loimaalaisten.

Finaalissa vastaan asettui A.Kausteen Suomen edustusjoukkue. Loimaalaisten ehkä tärkein tavoite pelissä oli tuoda sellaista vastusta, jotta yleisöllä olisi jotain jännitettävää, sillä olihan kyseessä turnauksen Finaali ja panoksena rahapalkinnot. Ennen peliä Mika lupasi palkita joukkueensa, jos pelin ratkaisuun tarvitaan kahdeksan päätä. Siinä joukkueemme Pertti Pihtilä, Jouko Pihtilä ja Jarmo Lintukangas ansaitsi varmasti lupauksen, sillä vasta Aku Kausteen viimeinen hieno poisto ratkaisi pelin niin, että ei tarvittu jatkopäätä. Lukemat taululle 4-6 ja Loimaalle turnauksen hopeaa hienoilla taistelupeleillä.

XII Country Curlingin 2013 voitto Perkiön joukkueelle!

Country Curling 2013 on pelattu kunnialla päätökseen. Tänä vuonna jääolosuhteet onnistuivat paremmin kuin muutamaan vuoteen. Kiitos kaikille turnaukseen osallistuneille joukkueille, te teitte turnauksestamme taas mukavan ja lämminhenkisen. Kiitos myös talkoolaisille.
Turnauksen neljän parhaan joukkoon tiensä raivasivat Viron Arenaria Mix, Curlinglasse, Savottaret ja 50+. Välierissä Savottaret onnistui kaatamaan Arenaria Mixin ja Curlinglasse puolestaan 50+:n.

Pronssipeli oli erittäin tiukka ratketen vasta viimeisellä heitolla Kangasniemeläisten 50+:n eduksi numeroin 6-5. Finaalissa Curlinglasse pääsi niskanpäälle jo heti alkupäissä, vaikka Savottaret painosti rajusti. Pikkuhiljaa varastaen voitto meni numeroin 5-2 Curlinglassen joukkueelle. Voittajajoukkueessa pelasivat Riikonen Jouko, Syrjä Matti, Routtu Paavo ja Perkiö Lasse (kapt.).

Loimaalaisten joukkueiden paras sijoitus 7. BiisoniBlues ja positiivisena yllättäjänä 8. Lähitapiola Areena. Hyvä sijoitus tuli myös jään tekijöille, jotka antoivat suuren panoksensa turnaukselle pelien ohella!

Onnittelut voittajille. Tervetuloa taas ensi kerralla mukaan!

Curlingin SM sarja starttaa käyntiin 25.-27.10. Järvenpäässä.

SM sarjan aloitus pelataan tänä vuonna Järvenpään jäähallissa. Loimaalta mukana Mika Matarmaa kipparoima joukkue. Kausi alkaa totuttuun tapaan sarjakarsinnoilla. Tänä vuonna pelataan sekä mestaruussarja- että ykkösdivarikarsinnat samana viikonloppuna. Mestaruussarjaan on kaksi paikkaa avoinna, kuten myös I-divariin. Divarikarsinnat pelataan avoimena karsintana, jossa on mukana kahdeksan karsijaa. Loimaan joukkue ei lunastanut suoraa ykkösdivaripaikkaa viimevuotisen sijoituksen mukaan, vaan joutuu karsimaan avoimessa karsinnassa. Loimaa karsii lohkossa (Kokkola, Häkkinen, Perkiö) jonka paras nousee ykkösdivariin ja pääsee myös mestaruussarjakarsintaan samana viikonloppuna. CC Loimaan joukkueessa pelaa tänä vuonna Jouko Pihtilä, Pertti Pihtilä, Eino Merta, Jorma Rinne, Jarmo Lintukangas ja Mika Matarmaa skip.

Onnea avausviikonlopun peleihin!

SM II divaria pelattiin 13.-15.12.2013 Vierumäellä.

Loimaalaisilla oli kolmen pelin viikonloppu Vierumäellä pelatussa II -divarin viikonlopussa. Ensimmäisessä pelissä Lumijärveä vastaan heitot etsi vielä tarkkuutta ja loimaalaiset jäivät heti alussa takaa-ajo asemaan, eikä loppua kohtikaan löytynyt vielä parasta osaamista. Tappio siis sarjakärjelle lukemin 4-10. Seuraavat kaksi peliä saatiin heti alusta saakka haltuun ja varmalla poistopelillä kirjattiin lukemat ensin Riikosta vastaan 14-3 ja Toivonen kaatui sunnuntaipelissä 8-2. Joukkueessa pelasivat Jouko ja Pertti Pihtilä, Jarmo Lintukangas ja Mika Matarmaa skip.Seuraava SM -viikonloppu onkin sitten loimaalla 3.-5.1.2014, jossa mukana Miesten I ja II -divarijoukkueet. Sitä ennen 27.-29.12. seniori ja mixed Doubles SM -finaalipelit Loimaalla.

Miesten SM I ja II -divarin Loimaan turnaus pelattiin 3.-5.1.2014 LähiTapiola areenalla!

I-divarissa ylempään loppusarjaan selviytyvät joukkueet alkaa olla käytännössä selvillä, vaikka kaksi kierrosta on vielä pelaamatta. Ylempään loppusarjaan eli sarjapaikkansa ensikaudeksi varmistaneet joukkueet näyttäisi olevan tällä hetkellä Saarelainen, Pöyry, Kokkola ja Rissanen. Alempaan loppusarjaan näyttäisi jäävän seuraavat neljä, joista yksi lunastaa sarjapaikkansa ensi kaudeksi: Vähälä, Lönnberg, Manninen ja Härkälä.

II-divarissa Loimaan joukkue lähti tavoittelemaan kolmossijalta kärkijoukkue Lumijärveä ja kakkosena olevaa Perkiön joukkuetta. Loimaa pelasi varmoin ottein kaikki kolme peliä ja otti viikonlopusta voitot 11-5, 10-3 ja 10-5, Nämä voitot ei kuitenkaan nostanut sarjasijoitusta, koska myös Lumijärven joukkue voitti kaikki viikonlopun pelinsä, Perkiön joukkueen kannoille kuitenkin noustiin, ollen nyt samoissa sarjapisteissä.

Sarjaa on jäljellä enää Loimaan osalta neljän pelin verran ja se jatkuukin heti 10.-12.1.2014 Lohjan Kisakalliossa. Siellä kohtaamme mm. Perkiön joukkueen, joka tulee olemaan varmasti ratkaiseva sarjasijoituksen suhteen. Sarjan voitto on vain teoriassa mahdollinen, sillä Lumijärvi johtaa sarjaa kolmen voiton turvin, toki yhden pelin enemmän pelanneena. Loimaalaiset hävisivät tällä kaudella ratkaisevasti kahdesti juuri kyseiselle Lumijärven joukkueelle.Loimaan joukkueessa tällä kaudella on mukana Jouko ja Pertti Pihtilä, Eino Merta, Jorma Rinne, Jarmo Lintukangas ja Mika Matarmaa

Miesten SM -sarjaa pelattiin Lohjan Kisakalliossa 9.-12.1.2014!

Mestaruussarjaa on nyt pelattu 10 kierrosta. Kärjessä porskuttaa M. Uusipaavalniemen ja A.Kausteen joukkueet saldona 9 voittoa. Takana tulee Kiiskisen joukkue 7 voittoa ja Rantamäen joukkue 5 voittoa. II -Divari on nyt Loimaalaisten osalta jo valmis. Kisakallion saldona vaisut kaksi voittoa ja kaksi tappiota. Sijoitus tällä hetkellä jaettu 2. tila Perkiön joukkueen kanssa, toki heillä yksi peli vielä pelaamatta. Takaa ei joukkueita enää yllä Loimaan sijoituksen uhkaajaksi. Loimaan saldoksi kauden aikana tuli siis 10 voittoa ja kuusi tappiota.

L-S liigassa pelattu puolet peleistä, kun helmikuu alkoi!

L-S liigassa ollaan saavutettu puoliväli. Osalla joukkueista hyvin eri määriä pelattuna, mutta suunta tämän vuoden menestyjistä alkaa erottua.Mestaruussarjassa pelattiin viisi peliä Harjavallassa 2.2. sunnuntaina. Siellä oli mukana neljä joukkuetta, myös Loimaa oli edustettuna. Loimaa Blues ei ollut voittovireessä vaan kärsi kaksi tappiota epävarmojen heittojen johdosta. Sarjakärjen jakaa mestiksessä Kivikopla ja Harjavalta I neljällä voitolla, Pihtilät 3 voittoa, Tampere ja Loimaa Blues 2 ja hännillä yhdellä voitolla ProffanKellari. Kolme parasta pääsee mitalipeleihin, joten mitään ei ole vielä ratkennut, kun toinen kierros alkaa. Toki Kivikopla ja Harjavalta I näyttäisi menevän mitalipeihin.Divarissa viime vuonna Mestiksessä pelanneet joukkueet Huittinen I ja HuruUkot/Loimaa on ottanut komennon sarjassa. Myös Vesamo/Tarvasjoki ja LSC/Ylöjärvi on pelannut hyvin ja on aivan kärjen tuntumassa.

PertinJoukkue pelasi Puulaakin 2014 voittoon!!!

Kolme päätä meni finaalissa tasaväkisesti kunnes parempi joukkue löysi sävelen selvään voittoon. PertinJoukkue siis kukisti Pentti Alasen kipparoiman RotaryClubin numeroin 10-1.Pronssiottelu päättyi myös selvänumeroisesti, kun CurlingIceBoys Reijo Raitasen johdolla kukisti Pasistit numeroin 8-2. Puulaaki 2014 tulokset kokonaisuudessaan ”Puulaaki 2013-14” otsikon alla.Onnittelut voittajille ja kiitos kaikille puulaakisarjaan osallistuneille pelaajille. Kiitos sitoutumisestanne otteluohjelmaan, peliaikataulut piti hyvin tänä vuonna. Järjestäjät kiittää.Palkintojenjako myöhemmin ilmoitettavana ajankohtana. Mikäli joukkueet haluaa revanssiotteluita, niin hallista löytyy varmasti vapaita aikoja. Joten nyt, kun on vire päällä vielä, niin varailemaan reippaasti jääaikoja. Hallin jäät sulavat huonoon kuntoon, kun ilmat alkaa todenteolla lämmetä.

L-S liigan runkosarja pelattiin päätökseen!

Su 30.3. pelattiin mestiksen L-S liigan runkosarja valmiiksi. Jännitys kohdistui lähinnä sarjan tasaiseen häntäpäähän, kun kivikopla oli jo aikaisemmin varmistanut runkosarjan voiton.Mitalipeleihin kolmanneksi joukkueeksi Kivikoplan ja Hiitteharju I :n jälkeen nousi Loimaa Blues voittamalla molemmat päätöskierroksen pelit. Neljännelle sijalle jäi Pihtilät ja viidennelle sijalle nousi kokokauden hännillä taapertanut Proffankellari CHCC:stä. Viimevuoden mestari TACU putosi yllättäen sarjakarsintapeleihin.Mestaruussarjapaikasta käydään karsintaturnaus TACUn, Hiitteharju II:n ja Huru-Ukkojen kesken 4.5.2014 Harjavallassa, jossa pelataan myös mestaruussarjan mitalien värit.

Perinteinen Bonspiel -turnaus pelattiin Hyvinkäällä 24.-27.4.2014

Erittäin hyvän suosion pitänyt Bonspiel -turnaus pelattiin joka keväiseen tapaan Hyvinkään jäähallissa. Turnauksessa joukkueita oli mukana tänä vuonna 33. Loimaalta mukana oli kaksi joukkuetta.Bisons Blues selviytyi hienosti viidennelle sijalle ja Hurrikanit sijalle 24. Bisons Bluesissa pelasivat Pertti ja Jouko Pihtilä, Tapani Härkälä ja Mika Matarmaa skip. Hurrikaneissa Loimaan pitkän linjan konkarit Eki Mäkeläinen, Tiina Rajala, Eeva Aaltonen ja Juha Jalonen, perjantain peleissä apuja saatiin myös Alavudelta.

L-S liiga pelattiin päätökseen Hiittenharjun curlinghallissa.

Mitalit ratkesi Harjavallassa pelatussa päätösturnauksessa 4.5.2014. Kivikopla oli jo varmistanut mestaruussarjan finaalipaikan ennen turnausta. Toisesta finaalipaikasta pelattiin Loimaa Bluesin ja Harjavalta I välillä. Peli käynnistyi loimaalaisittain vähän epäonnisesti, kun vastustaja pääsi kahden ensimmäisen pään jälkeen jo 3-0 johtoon. Kolmaskin pää tyrittiin, kun ei rökäle pääksi kehkeytyneestä päästä lopulta pystytty ottamaan kuin yksi piste. Neljännen pään jälkeen onnistuttiin varastaen kampeamaan tasoihin, mutta viides pää koitui kohtaloksi, kun kahdesta taktisesta vaihtoehdosta viimeisessä kivessä päädyttiin jälkiviisaana väärään ja kaverille tarjoutui ratkaiseva 6-3 johtoasema. Viimeisessä päässä koko ajan säilyin teoreettiset mahikset tasoitukseen, mutta viimeiselle kivelle jäi lähes mahdoton tuplapoisto. Harjavalta finaaliin lukemin 6-4. Loimaalle vain lohduttava pronssimitali.Länsi-Suomen mestaruus finaalipelissä meni Tapani Härkälän Harjavalta I -joukkueelle. Tapanin voittojoukkueessa pelasi finaaliturnauksessa Kari Soikkeli, Ari Kuusholma ja Markku Olshin. Onnittelut koko joukkueelle!

Myös karsintaturnaus pelattiin samaan aikaan. Panoksena oli mestaruussarjapaikka ensi kaudeksi, josta mittelivät mestiksen viimeinen ja I -divarin kaksi parasta joukkuetta. Mestiksen Slideshow Tarpereelta luovutti paikkansa ilman pelaamista, joten mestaruussarjapaikasta pelattiin kahdeksan pään finaalipeli Harjavalta II ja Loimaan HuruUkkojen välillä. Peli oli tasainen kunnes loppua kohti peli kääntyi harjavaltalaisille. Harjavalta II lunasti mestispaikan lopulta lukemin 11-3. Tervetuloa mukaan taas ensi kaudella. Uusille joukkueille I-divari on sopiva paikka päästä ottamaan tuntumaan alueen curling-joukkueista. Mestaruussarja on jo huomattavasti kovatasoisempi sarja.

Loimaalle hopeaa Harjuturnauksesta!

Järjestyksessään seitsemäs Harjuturnaus pelattiin Hiittenharjun curlinghallissa 23.-25.5.2014. Ilma oli helteinen, mutta jääolosuhteet oli hyvät. Loimaalta ei tänä vuonna ollut mukana omaa joukkuetta, vaan loimaalaisia oli mukana monikansallisessa joukkueessa, jota kipparoi kanadalainen Paul Rankin. Joukkueessa pelasivat myös Pietarilainen Tanya Padaeva, Loimaan Juha Jalonen ja Mika Matarmaa.Pelit pelattiin kahdeksan pään peleinä, kahdessa eri lohkossa, josta Team Rankin selvisi mitalipeleihin tappioitta. Ensin kohdattiin Kiviaidan Saviruukut, jossa oltiin altavastaajana heti eka päiden jälkeen, kunnes viimeisessä päässä onnistuttiin ottamaan viimeisen kiven turvin tarvittavat kolme pistettä tasapeliin. Jatkopään kautta selvittiin finaaliin, jossa kohdattiin Timo Kausteen UCC.ELIT. Finaalipeli olikin sitten vähän heikompi esitys, jossa taisi painaa jo turnausväsymys, kun kaksi viimeistä peliä pelattiin peräjälkeen, UCC:n etuna, kun oli vasta päivän ensimmäinen peli. Lukemat Timo Kausteen joukkueelle 9-4. UCC.ELIT -voittajajoukkueessa pelasi Kausteen lisäksi Jorma Venäläinen, Seppo Malinen ja Yrjö Franssila.

Curlingin L-S liiga pelataan myös tällä kaudella!

Länsi-Suomen liigassa pelattiin viime kaudella kahdella sarjatasolla. Kokeneemmat joukkueet pelasivat mestaruussarjaa, josta on muodostunut jo melko tasokas sarja maakunnan parhailla jäillä Loimaan putkessa ja Harjavallan curlinghallissa. Loput joukkueet pelasivat leppoisamman sarjan liigan divarissa, jota pelattiin kaikilla pelaajapaikkakunnilla.Tänä vuonna sarja jatkuu. Nyt on aika kasata joukkue, ilmoittautuminen on avattu liiton sivuilla. Kaikki halukkaat ovat tervetulleita. Curling liiton sivuilla toimii tulospalvelu ja otteluohjelma kauden aikana.Ideoita, kehitysehdotuksia ja ilmoittautumisia otetaan vastaan osoitteessa mika.matarmaa@gmail.com

Pihtilät pelasi seniori SM -kilpailujen finaalipeleihin!

Pihtilät selviytyi seniori SM -karsinnoista lohkovoittajina Loimaalla pelattavaan finaaliviikonloppuun.
2.-4. tammikuuta senioreiden curlingin suomen mestaruudesta mittelöi kahdeksan joukkuetta.

Harjavallassa 14.-16. marraskuuta pelatussa karsintaturnauksessa mukana oli myös Loimaalta Enbergin joukkue, heidän saldoksi jäi yksi voitto, kolme tappiota, joka ei riittänyt tällä kertaa jatkopaikkaan. Pihtilöiden joukkueessa pelasi Pekka, Eero, Jouko ja Pertti Pihtilä (skip). Onnea heille SM -mestaruuden tavoitteluun.

L-S liigan runkosarjat pelattu, mitalipelit edessä 22.3.2015

LoimaaBlues selvitti tiensä mitalipeleihin runkosarjan päätöskierroksella Harjavallassa 8.3.2015 sijoittuen runkosarjan kolmanneksi. Runkosarjan voitto meni Hiittenharjun joukkueelle, joka selvitti myös tiensä suoraan Mestiksen finaaliin. Toisesta finaalipaikasta pelaa Loimaa Blues ja CHCC:n Kivikopla. Alavuden ja CHCC1:n joukkueet ottivat neljännen ja viidennen sijan tasapistein. Viimeiseksi jätettiin Pihtilät, jotka jatkaa sarjakarsinnoilla Divarin parhaiden joukkueiden kanssa, jotka ovat Loimaan WCC ja Huru-Ukot ja kolmantena Huittisten Heimo Kankaanrannan kipparoima joukkue.Suuri kiitos kaikille liigaan osallistuneille joukkueille. Jatketaan taas ensikaudella!!

Pihtilät säilytti mestaruusliigapaikkansa L-S liigassa!

Pihtilät pelasi vakuuttavasti liigakarsinnoissa. Ensin välierissä kaatui Divarin runkosarjan voittaja WCC 6-1. Finaaliin he saivat vastaan toisesta välierästä nousseen Heikki Enbergin Huru-Ukkojen joukkueen, joka kaatoi huittislaiset niukasti 6-4.
Karsintafinaali oli erittäin tiukka molempien vuorotellen johtaen, kunnes seitsemännessä päässä Pihtilät varasti neljä pistettä. Viimeisessä päässä HuruUkkojen kiri ei enää riittänyt, vaan loppunumeroiksi kirjattiin Pihtilöille 7-5 voitto.

Onnittelut molemmille, Pihtilät piti Mestispaikkansa ja Huru-Ukot pelasi itsensä Divarin voittoon.

LoimaaBlues pelasi L-S liigassa hopeaa!

L-S liigan mitalipelit pelattiin Hiittenharjun curlinghallissa 22.3.2015. Mukana oli kolme parasta joukkuetta. Ensin pelasi runkosarjan toinen ja kolmas. Tässä pelissä kohtasi Loimaa Blues ja CHCC:n Kivikopla. Loimaalaiset aloitti pelin vahvasti, ensimmäisessä päässä saatiin viimeisen kiven turvin taululle 3-0, toisessa päässä varastettiin kaksi lisää. Peli jatkui vakuuttavien suoritusten ansiosta hyvin loimaalaisten hallinnassa, joten Kivikoplalle ei jäänyt mahdollisuuksia kuroa etumatkaa kiinni, vaan loppunumeroiksi kirjattiin selvät numerot 9-3.

Finaalissa vastaan asettui Tapani Härkälän joukkue. Kolme ensimmäistä päätä Loimaa Blues pelasi huolellisesti puolustaen, mutta tilanne luisui 1-3 tappiolle. Seuraavat päät jouduttiin pelaamaan rohkeammin, mutta taidot ei tällä kertaa riittänyt vastaamaan Harjavallan tasokkaaseen peliin. Viidennestä päästä kaveri varasti neljä pistettä ja peli oli käytännössä siinä. Taisi välieräpelikin painaa vähän puntissa, eikä uskokaan riittänyt enää. Loppunumeroiksi kirjattiin tylyt 1-9.

Onnittelut Hiittenharjun joukkueelle, he uusivat liigan mestaruuden. Joukkueessa palasivat Tapani Häkälän lisäksi Markku Olshin, Ari Kuusholma, Miia Turto ja Jari Turto

Loimaan Hopeajoukkueessa pelasi Eino Merta, Tiina Rajala, Juha Jalonen, Rami Matarmaa, Eki Mäkeläinen ja kapteenina Mika Matarmaa.

CC Loimaan joukkue voitti Leppävirran kesäturnauksen 2015!

Jo yhdeksännen kerran järjestetty Vesileppis -turnaus pelattiin 12.-14.6.2015 Leppävirralla. Loimaalta on jokaisessa turnauksessa ollut vähintään yksi joukkue mukana. Tänä vuonna joukkueita mukana oli vain 16, kun parhaimmillaan turnauksessa on ollut 30 joukkuetta, mukana myös useita venäläisiä joukkueita, nyt vain yksi Medvedin joukkue. Tälläkin joukkuemäärällä tunnelma oli mitä mahtavin sekä peleissä, että illanvietoissa. Varsinkin loimaalaisilla, kun pelit alkoi voitoilla, josta ei loppua tullut. Mika Matarmaan kipparoima joukkue teki historiaa häviämättä yhtään peliä koko turnauksessa. Mikään voitto ei tullut helpolla, viimeisellä kivellä ratkesi kolme ensimmäistä peliä, joka kasvatti joukkueen erittäin varmaan peliin turnauksen edetessä ja vastusten kovetessa. Finaalissa kaatui Buddies, Jouko Riikosen joukkue jo varman vakuuttavasti numeroin 5-2. Joukkueessa pelasivat Mikan lisäksi Eino Merta, Antti Kärkkäinen ja Pertti Pihtilä.
Tarkemmat tulokset www.curling.fi sivustolla.

Onnittelut hienosta suorituksesta koko joukkueelle!