Jäsenyys

Tervetuloa Curling Club Loimaan jäseneksi. Seuramme kautta pääset harrastamaan Loimaalla lajia, tarjoamme pelaamiseen tarvittavat välineet ja jääaikavuoroja. Pidämme yllä vuosittain myös puulaakisarjaa, johon jokainen lajista kiinnostunut on tervetullut mukaan rentoon pelaajaporukkaamme. Seuramme kautta useat pelaajat on myös osallistunut vuosittain kansallisiin curling turnauksiin ja sarjoihin. Seuran jäsenmaksu v. 2023-24 on 25 euroa.

Jos olet kiinnostunut kokeilemaan lajia, otahan yhteyttä Mika Matarmaahan p. 0500 521051

 

Lisenssit ja vakuutukset seuran jäsenille

Harrastepelaajat: 

  1. Seuraan kuuluminen ei sisällä vakuutusturvaa Curlingliiton kautta.
  2. Seuroihin kuuluvat harrastepelaajat, jotka eivät osallistu Curlingliiton järjestämiin SM-kilpailuihin, eivät tarvitse kilpailijalisenssiä. He voivat kuitenkin halutessaan ostaa Suomisport.fi -palvelusta vapaaehtoisen vakuutuslisenssin, mikäli esimerkiksi oma tapaturmavakuutus ei kata seuran järjestämässä paikallissarjassa sattuneita tapaturmia.
  1. Suomisport.fi -palvelusta hankittaviin lisensseihin kuuluvaan vakuutuksen tuoteselosteeseen voi tutustua osoitteessa https://www.curling.fi/fi/yhteiso/wiki/62113

Lisenssikausi alkaa 1.9. ja päättyy 31.8.

  1. Mikäli olet aikeissa osallistua SM-kilpailuihin kevätkaudella, kannattaa kilpailijalisenssi ostaa heti, jotta vakuutus on voimassa jo syyskauden harjoituksissa ja muissa kilpailuissa.

Kilpapelaajat:

  1. Curlingliiton järjestämiin SM-kilpailuihin osallistuvien pelaajien tulee olla jonkin seuran jäsen.
  1. Tämän lisäksi näiden pelaajien tulee ostaa Suomisport.fi -palvelusta kilpailijalisenssi, joka sisältää myös vakuutuksen harjoituksia ja kilpailuja varten. Kilpailijalisenssi on kausikohtainen, eli kilpailijalisenssi kannattaa ostaa vakuutusturvan vuoksi jo syksyllä,  vaikka pelaaja olisikin osallistumassa SM-kilpailuihin vasta keväällä.

Ohje lisenssin ostamiseen löytyy Curlingwikistä: https//www.curling.fi/fi/yhteisö/wiki/62115