Country Curling 2013 on pelattu kunnialla päätökseen. Tänä vuonna jääolosuhteet onnistuivat paremmin kuin muutamaan vuoteen. Kiitos kaikille turnaukseen osallistuneille joukkueille, te teitte turnauksestamme taas mukavan ja lämminhenkisen. Kiitos myös talkoolaisille.
Turnauksen neljän parhaan joukkoon tiensä raivasivat Viron Arenaria Mix, Curlinglasse, Savottaret ja 50+. Välierissä Savottaret onnistui kaatamaan Arenaria Mixin ja Curlinglasse puolestaan 50+:n.

Pronssipeli oli erittäin tiukka ratketen vasta viimeisellä heitolla Kangasniemeläisten 50+:n eduksi numeroin 6-5. Finaalissa Curlinglasse pääsi niskanpäälle jo heti alkupäissä, vaikka Savottaret painosti rajusti. Pikkuhiljaa varastaen voitto meni numeroin 5-2 Curlinglassen joukkueelle. Voittajajoukkueessa pelasivat Riikonen Jouko, Syrjä Matti, Routtu Paavo ja Perkiö Lasse (kapt.).

Loimaalaisten joukkueiden paras sijoitus 7. BiisoniBlues ja positiivisena yllättäjänä 8. Lähitapiola Areena. Hyvä sijoitus tuli myös jään tekijöille, jotka antoivat suuren panoksensa turnaukselle pelien ohella!

Onnittelut voittajille. Tervetuloa taas ensi kerralla mukaan!