Kolme voittoa ja yksi niukka tappio oli saldo, kun Paul Rankinin johdolla loimaalaiset oli mukana Hyvinkäällä. Jo 36. Bonspiel turnaus pelattiin 21.-23.4.2017 32 joukkueen voimin. Muut pelaajat Rankinin joukkueessa oli Juha Jalonen, Jorma Rinne ja Mika Matarmaa. Turnaus oli Juhalle jo 17. peräkkäinen, Paul on hankkinut vuosikymmenten ajan kokemusta Kanadasta ja kun Jormallakin kokemusta riittää, kuopuksena Mika otti tunnustelevan roolin.

Paul oli vahvimmillaan pesässä, jossa hän määrätietoisesti rakensi jokaisen pään vastustajalle vaikeaksi. Koko viikonlopun aikana vain yksi pää oli huono ja se maksoi ainoan tappion, joka kärsittiin Ville Mäkelän joukkueelle niukasti 2-4. Kaikki muut pelit voitettiin vakuuttavasti.

Alkusarja pelattiin neljän joukkueen lohkoissa, josta vain voittajat jatkoivat mitalipeleihin. Loimaa oli lohkokakkonen heikomman t-heittotuloksen ansiosta. Viimeisessä sijoitusottelussa kohdattiin tuttu Joensuun Tahvanaisen joukkue, joka kuluvalla kaudella pudotti SM mestiskarsinnan finaalissa Loimaan. Nyt olikin siksi tunnetta myös mukana. Huikean tasokkaan pelin päätteeksi lukemat taululla 5-3 Loimaalle.

Turnauksen voitti Jani Sullanmaan joukkue. Onnittelut Heille!