22.-24.4.2016 järjestetyssä kevään perinteisessä Bonspiel -turnauksessa oli tänäkin vuonna Loimaan curling seura osallisena. Joukkueita oli mukana kaikkiaan 25, jotka oli jaettu viiteen viiden joukkueen lohkoon. Lohkovaiheessa siis tuli neljä peliä, jonka jälkeen kahdeksan parasta lunastivat paikan puolivälieriin, muut pelasivat yhden sijoitusottelun lopullisesta sijasta.

Loimaa pelasi hienosti voittaen kaikki lohkovaiheen pelit. C-lohko, jossa Loimaa pelasi vaikutti kovalta lohkolta, siellä oli mm. Wille Mäkelän ja Anne Malmin joukkueet, mutta vakuuttavien varmojen heittojen ansiosta ja oikealla pelitaktiikalla selviydyttiin tappiotta pudotuspeleihin.

Pudotuspelivastustajat arvottiin lauantai-illan banketissa. Loimaa sai puolivälieriin myös puhtaalla pelillä selviytyneen Jussi Uusipaavalniemen joukkueen. Sunnuntai aamun peli lähti vakuuttavasti alkuun, jossa nappasimme kaksi pistettä ensimmäisestä päästä, mutta toinen pää oli jo katastrofi jossa vastustajalle kirjattiin viisi pistettä. Tämä ei meidän joukkuetta kuitenkaan lannistanut, sillä pelitilanne kirittiin vielä 5-6 lukemiin, mutta kuudennen pään toista 5 pisteen katastrofia ei peli enää kestänyt vaan käteltiin voitto vastustajalle.

Turnauksen voitti lopulta juuri tämä Jussi Uusipaavalniemen joukkue. CC Loimaan joukkueessa pelasi Eki Mäkeläinen, Mika Matarmaa, Jorma Rinne ja Juha Jalonen, joka on ollut jokaisessa Bonspiel-turnauksessa mukana vuodesta 2000 alkaen.